Tot ce am mai scump...

Tot ce am mai scump...

Salut!

Ești aici pentru că, probabil, aștepți să devii sau ești deja mămică și înțelegi cît de specială și frumoasă e maternitatea și cît de repede cresc copiii.

Orice mamă îți poate confirma – nu vei observa momentul cînd ghemotocul tău va începe să stea în funduleț, să se tîrîie, să mănânce fără intervenția ta, să meargă, să vorbească etc.

Timpul trece într-o clipită și uite aici ne vine în ajutor Fotografia – un instrument capabil să oprească timpul în loc, atunci cînd nimic în lume nu-l poate întoarce înapoi.

Gândul timpului necruțător nu mă părăsește din momentul cînd am simțit-o pe Gabriela, primul meu copilaș, pe burtica mea în sala de nașteri. Această senzație a unui ghemotoc, umed și călduț, mi-a schimbat pentru totdeauna prioritățile în viață și m-a făcut să renunț la profesia mea de contabil și să-mi urmez pasiunea.

De 4 ani fotografiez full time nou-născuți, femei însărcinate și familii, și nu-mi imaginez viața făcînd altceva, decât să surprind amintiri de neuitat pentru voi.

În această periadă am susținut 2 expoziții cu lucrările mele: prima în anul 2016, dedicată Parteneriatului la Naștere, lucrările mele fiind expuse pe holurile Spitalului Internațional Medpark și a doua expoziție în iunie 2018, la Moldexpo, cu ocazia zilei internaționale a copiilor.

Pentru o ședință foto cu nou-născut (până la 10 zile de la naștere), îți recomand  să faci programarea cel târziu în ajunul nașterii. Primele zece zile de la naștere este perioada perfectă pentru o astfel de ședință foto.

Celelalte ședințe foto se programează, de regulă, cu 2-3 săptămâni înainte.

Pentru detalii organizatorice și programări, nu ezita să-mi lași un mesaj aici sau la căsuța mea poștală irinaspinei@gmail.com.